sep 10

Vælg en Doro som ældre mobil

by in Teknik

Senior mobil er det rette valgHvis du skal have en ældrevenlig mobiltelefon, så kan det godt betale sig at vælge en Doro mobil.

Det svenske firma har specialisteret sig i at lave mobiltelefoner til ældre mennesker, og de ved derfor lige, hvordan sådan en skal skrues sammen, så den er nemmest at betjene.

Doro kommer med en lang række forskellige ældrevenlige mobiltelefoner med alt fra den helt skrabede model, der bare lige kan ringe til de mere avancerede modeller for ældre mennesker, som ikke har de store problemer med at betjene en mobiltelefon.

Nemme at bruge

Fælles for dem alle er dog, at de er meget nemme at bruge. Alle funktionerne er logisk bygget op, og der er ikke flere end dem, som man rent faktisk har brug for. Nogle modeller kan f.eks. kun modtage sms’er, så hvis brugeren ikke har lyst til at sætte sig ind i, hvordan man sender en sms, så er den funktion jo unødvendig.

Alle mobilerne fra Doro har også store skærme med store bogstaver, der er nemme at aflæse. Og igen står der ikke mere på skærmen end det, som man rent faktisk har brug for. Derfor er Doro mobilerne også yderst anvendelige for mennesker med dårligt syn.

På samme måde er tasterne store og meget tydelige, så de er nemme at ramme – både for den svagtseende men også for personen med svage fingrer. Tasterne er også belyste, så de er endnu nemmere at se.

Så hvis du skal have en ældrevenlig mobiltelefon, så er der ingen tvivl om, at en Doro model er et rigtig godt valg.

Tags: , , , ,

Comments are closed.