aug 26

Få succes med din dating

by in Dating

Tao of Badass SystemI ebogen Tao of Badass kan du få tips af en såkaldt ”pickup artist”, der kan hjælpe dig med at score kvinder på stribe – i hvert fald hvis du spørger ham selv. Men i virkeligheden behøver det slet ikke være så svært at gå på date. Her følger et par gode råd, som du kan tage med dig.

Først og fremmest skal du være klar til det. Er du lige kommet ud af et andet forhold, og er du ikke afklaret om det, så er det sandsynligvis ikke nogen god idé at tage på date. For så er du ikke åben over for de muligheder, der byder sig. Vent hellere indtil du er klar.

Er du til gengæld klar, så er der ikke noget at betænke sig over. Så er det bare at kaste sig ud i det og se, hvad der sker. Lad derfor være med at tænke alt for meget over, hvor, hvordan og hvorfor. Tag i stedet tingene, som det kommer – og se så hvad der sker.

Hold det simpelt

Du behøver dog ikke ligefrem annoncere det vidt og bredt i familien og blandt vennerne – specielt hvis det er nyt for dig. Går det fint, så kan du jo altid fortælle om det senere. Og går det mindre godt, så er det rigtig rart ikke at skulle stå til regnskab overfor en masse mennesker bagefter.

Og når I så skal mødes, så er der ingen grund til, at det skal være det helt store fra starten af. Start evt. bare med en kop kaffe eller et forholdsvis simpelt måltid. Så kan I altid kaste jer over de mere vilde ting på 2. date. Og lad nu for guds skyld være med at tage en tur i biografen. Der kan I jo ikke snakke sammen.

Tags: , , ,

Comments are closed.